Måndag igen....

Jaha så va det måndag igen...  suck..  det ända som är bra är att snart är det torsdag och då får vi svar om lägenheten!!

Å va har vi hittat på ihelgen då.. Jo vi fick barnvakt i fredags så jag, Christian, Lina, Marcus och Robin åkte in till Malmöfestivalen och tittade på The Ark.. Riktigt bra. Men när vi kom hem runt 2 tiden så insåg jag och Christian att vi inte är gjorda att vara uppe så länge.. Som tur va sov snälla farmor nere med Felix och vi fick sovmorgon till 8.30.  Sen upp på lördamorgonen och ställa oss i ordning för ett besök på IKEA världens bästa varuhus!!  Det blev några kastruller och lite porslin och sen lite annat smått och gått som vanligt när man är på IKEA.  På vägen hem svängde vi in på NetOnNet och supersnälla farmor köpte ett startpacket till oss med Dammsugare, Micro och en massa annat... TACK!!
Sen hem och packa ur bilen och ta en snabb fika för att sedan hoppa in i bilen igen och åka och handla mat. Hem igen och packa ur alla matvaror å sen ge Felix middag och sen ställa oss iordning för vi skulle ut och äta i Kävlinge. Jätte god mat: Vitlöksbröd till förrätt, Plankstek till varmrätt och sen kladdkaka med grädde som pricken över i.... Mums!

Nä nu ska vi ta lite mellis...    Längtar till Torsdag!!

En grej till   
         Emelie och David lycka till i skolan!! Saknar er!!!





Kommentarer
Postat av: Lisa

hoppas att ni får den då!
Plankstek, mums, det har vi ätit 2 ggr här..hehe

2007-08-28 @ 09:05:59
URL: http://www.lizaloop.blogg.se
Postat av: Rasmusveronika

Excellent site. It was pleasant to me.

2008-09-01 @ 13:11:36
URL: http://rasmusveronika.blogspot.com

Här kan du kommentera mitt inlägg eller bara skriva något allmänt kul!:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Var kan jag besöka dig?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0