Upp på våran gård...

Finns det många bilar att välja mellan  :)

Forden som ska ut och luftas nästa helg då det är wheels i Umeå..  


Tommys lilla leksak  :)


En av två saabar, den andra står i garaget å jag orka inte öppna upp där för att ta ett kort..


En bra att ta delar ifrån bil  :)


Det fick bli en vinter bild på subban..

Och så min pärla  :)


   

Nä nu ska jag sätta mig å planera lite, jag måste ju pimp my car  ;)

Åh!!

Nu är jag glad igen! Jag hittade ringen i mina arbetsbyxor...  Skönt att slippa köpa nya. Men nu tänker jag aldrig ta av mig den igen..  :)  

Felix ligger och sover å tommy och karlsson har åkt för att hämta min bil  :)  Ska ta kort på den när den kommer hem så ni får se den...

Nä ska kolla vidare å se hur det går i stora byggslaget på tv3..

Va gör ni för roligt då?

Vimsig...

Hur virrig är jag på en skala mellan 0-10... Jag har lyckats lägga min förlovnings ring på ett så bra ställe så jag hittar den inte själv...  Hmmm... Hoppas att den ligger kvar på jobbet.  Jag upptäckte det precis innan Felix skulle gå och sova å han blev så himla olycklig när vi inte kunde hitta ringen så han grät bamse tårar, så jag hoppas verkligen att den ligger på jobbet annars får vi köpa nya ringar..   Åh va jag är arg på mig själv just nu!!!

Oj då länge sen sist..

Har haft fullt upp så det är därför jag inte bloggat på ett tag.. Låt se va är det som hänt då.. hmm... Jag har börjat på bolaget på "heltid" nu över sommaren..Felix går på dagis och Tommy är hemma och fixar med bilarna.
Felix va med dagis till en bondgård som ligger här i byn. Han tyckte att det va jätte roligt men han sa att han blev lite rädd för kossorna.. :)

 På fredag är det midsommar och det känns det verkligen inte som för regnet öser ner å man får inga sommar känslor.. :(

Igår va vi ut till Kamsjön där Tommys mormor & morfar bor för att fira morfars födelsedag å det blev en väldigt god middag med en massa godsaker! Mums!

Idag är dagis stängt så Felix och jag ska till Tess och Emmy å leka. Men innan vi ska dit så ska jag på synundersökning för jag tänker skaffa linser.

Nä ska nog kolla på Austin Powers som börja för en stund sen på 3an...

Va hittar ni på idag då?

Måndag.

Oj oj oj idag har det hänt mycke..  Först så åkte vi till Lycksele och gick på Dollar store. Där blev det handlat lite smått å gott eller rättare sagt som vanligt så blir det lite mer än va man behöver  :)  Nöjda så åkte vi hem och va lite på tomten, jag skulle klippa ner några buskar ordentligt men det gick ganska sakta med sekratören (eller va det nu heter) så jag fick lite hjälp av tommy och motorsågen  :) Då gick det fort av bara den å nu är buskarna gämnade vid marken.. Hoppas att dom blir bättre nu.
Sen så efter att Felix hade badat och gått å lagt sig så börja jag stor städa inne på toaletten så nu är det super fint där.
 Så nu ska jag bara gå ut och tömma skotkärran för den är full med kvistar sen så ska jag sätta mig i soffan och ta det lugnt..

Hur har eran dag varit??

RSS 2.0