Vårat nytillskottjust nu är hon namnlös så vi ska känna efter några dagar å se vad vi hittat för namn.

Dagen med stort D

Idag är dagen då det är tänkt att våran bebis ska komma till oss, men den verkar trivas bra så vi får väl se när den behagar komma ut.


Familjen!


Hipp hipp hurra

Igår fyllde jag år, hela 31år har jag hunnit bli. Firades med tårta och fina presenter. Roger och Svante tillbringade dagen i skogen tyvärr ingen älg men Svante va lika glad ändå.fika ute i Hällnäs

Vi tog en tripp ut till Hällnäs efter skolan å fick gofika


Clownen....

Jag kollade igenom en massa gamla bilder och hittade en kille som har svårt att vara seriös på bilderna...
 
 
 
 
Haha han är såå jäkla rolig. :)  Man kan inte göra annat än att älska den där ungen.
 
 
 

Länge sen.....

Jaja jag vet att det va länge sen jag skrev något här men jag har mobilbloggat en massa gånger och inser att det har inte funkat för inga bilder har kommit upp, väldigt irriterande!!
 
Nu är det 9dagar kvar tills bebisen är beräknad och hela huset längtar som tusan. Sängen är bäddad och vagnen står redo  :)  Jag har svårt att sova på nätterna för jag hittar ingen bra sovställning och så måste jag ju upp å kissa var och varannan timme... Men Felix har ju börjat sexårs nu så jag passar på att sova medans han är i skolan.
 
Hösten är här och det är fakiskt riktigt mysigt. Luften är kall och träden har fått en härlig färg. Älgjakten är i gång och Roger har fått skjutit en tjur medans Svante har drivit fram en kalv åt en annan skytt. Det är väldigt kul å se hur stolt Svante är när kalven kommer till slakthuset, man ser verkligen hur han växer någon cm och ser ut å säga..
-Haha det trodde ni inte om en gammal schäffer  :)
 

En bild som Felix tog på mig å min mage i sommras.
 
 

RSS 2.0