Besök

Imorse så åkte jag till tågstationen och hämtade David som ville komma hit på lovet. Kan ju säga att Felix blev super glad när hans kusin kom in genom dörren. För som vanligt så viste ju alla utom han att vi skulle få besök. När temperaturen blivit lite behagligare ute så drog dom ut och starta fyrhjulingen, så det här har dom roat sig med.




snö

Snön faller mot marken och Svante hamnar direkt i himmelriket.







Snöänglar är ett måste att göra i första snön :-D


Sällskap.

Svante älskat ju att åka bil så han får följa med oss när Felix ska till skolan.



Svante hade nog gärna stannat på skolan för dom skulle ha fest idag eftersom det är sista dagen innan höstlovet och halloween. Felix ville inte klä ut sig utan han skulle bara ha sina bästa danskläder. Han har övat på olika dansmoves hela veckan. :-P

Tvättdag

Tvättkorgen är mer än överfull så dags att tvätta lite..



Fick en bra bild på kusinerna i helgen.



Gosedjur

Wilma fick en nalle av in kusin David




Ny klänning

Idag fick vi besök av min syster och hennes barn. Dom kom med jätte mycke kläder till Wilma som dom fyndat på loppisar. Men den här fina klänningen har mormor köpt å Wilma blev så fin.




Musikern

Felix har haft konsert för mig och Wilma.




Tråkväder

Det har regnat flera dagar i streck och det är verkligen så tråkigt. Skulle gärna gå långpromenader men Vi håller oss inomhus å myser i höstrusket.




slö slöare slösat...

Idag har knophastigheten varit på noll. Sovmorgon till åtta, frukost, flytta rumporna till soffan, glodde lite tv å knappra på datorn. Insåg att klockan va ett och vi skynda oss å åt lunch. Vandra tillbaks till soffan och somnade med en mysig Wilma på mig. Sov alldeles för länge så dagen har fortsatt i segheten tecken. Tur att vi har så snälla barn. Nä dags att fortsätta sova fast nu i sängen.
God natt!

Blomsterbud.

Idag ringde dom från My's och sa att dom hade blommor till mig och efter en stund så plinga dom på dörren och kom med dom här fina blommorna som lilla Wilma fick av mina kusiner med familjer.



Felix och Wilma

En stolt storebror




Låt mig presentera för er....

Wilma 120928
längd 51cm, vikt 3804kg
 
En trött men lycklig mamma
 
En väldigt trött men otroligt lycklig pappa
 
 
 
Vi har fortfarande inte förstått att denna lilla varelse är här hos oss. Hon har varit efterlängtad av alla i familjen. Roger kan sitta med henne i knät och bara titta på henne hur länge som helst. <3
 
 
 
 
 

Barnvakten

Första turen i vagnen och Svante är inte långt ifrån.




RSS 2.0