oj då

det blev en meny å två pepparkakor...  =/  hehe  gött gött i gött gött   =)

To night is the night!!!

Jepp ikväll smäller det för då är det äntligen dags för den stora halloweenfesten på folkan i hällnäs!! 
Har redan packat ihop kläderna jag ska ha på mig å det ska bli så roligt att få se va alla andra klär ut sig till...

Bilder kommer absolut upp!!


Idag är det dödens dött här på menyfronten... men jag hoppas ändå att dagen kommer att gå fort..


Jag vill ha mat! det är snart dags för lunch å det känns i magen.....


nä ska gå och kolla om det finns nån meny att skriva annars går jag å tar en pepparkaka istället   =)


Pöss på er!!!

Frissan

Igår va jag å klippte mig å det va så skönt att bli av med lite hår...  Det bästa av allt va att jag inte betalade en krona, super tack till Anna & Andréas som gav mig ett presentkort!!    =)

Så här snygg blev jag.


Inte den bästa bilden kanske tagen med mobilen..


Måste oxå visa en bild på lizaloops super söta katt Vince.
Tage & VinceImorgon är det HalloweenFest på folkan i hällnäs!!!  
Det kommer bilder jag lovar...

ojdå så det kan bli...

Följde med TinyT till skoaffären på våran lunch för hon skulle köpa ett par stövlar.. .(inte gummistövlar) men hon hittade inga men jag hittade ett par stövletter som jag bara va tvungen att köpta..


Dom e sååå sköna!!  Jag e så glad!!!


Sen som ni ser på bilden fick Svante följa med till jobbet idag oxå..


Han blev så glad att träffa Tina så hon fick en stor puss!!  =) 
det hjälpte lite att hon hade en godis i munnen oxå..Här kommer en bild från i sommras på 2 coola killarNä dags att ringa och påminna om menyerna!


Nu är vi hemma....

Igår rullade tåget in i vindeln å vi fick äntligen komma hem å känna den norrländska luften igen..  Vi gick hem å la oss i soffan och så spenderade vi den större delen av dagen.. Som tur va så kom theres & emmy hem till oss med lite fika det va så mysigt att snacka lite skit och uppdatera sig va som hänt... sen senare på kvällen kom tina förbi men då hade felix redan somnat för han va så trött..  Åh inte ville han gå upp imorse heller jag han duscha och gå ut med hunden innan jag fick väcka han för vi hade lite små bråttom till dagis... 

Nä ungefär en timme kvar av menyskrivande sen bär det av till dagis för att hämta prinsen..  tur man har en snäll chef som låter mig gå tidigare eftersom jag inte har någon som kan hämta han...

Svante ligger här på golvet bredvid mig och snarkar... han gillar oxå att vara på mitt jobb  =)

Sista dagen i berga...

Nu håller felix på att leka med sina kusiner för fullt, det är bra för då är han trött ikväll när vi sätter oss på tåget upp mot norrland igen.   Men den här gången behöver han inte vänta så länge på att få träffa dom igen för på lördag kommer dom upp till oss å stannar en hel vecka... 
Vi har inte planerat så mycket förutom att David har beställt ett besök på Leo´s Lekland så dit blir det väl att åka på måndag..  Anna du följer med va??  =)    Lizaloop jobbar du eller följer du oxå med??  Leo´s är ju ett sånt ställe som roar både stora och små  =)

Nä nu är det dags att packa ihop lite för ikväll går tåget...

Skåne...

Sitter här på jobbet å tycker att tiden går väldigt sakta.....  20:35 ikväll så ska jag å Felix stiga på natttåget mot Stockholm där ska vi sen byta tåg å sätta oss på nästa tåg mot Skåne.. runt 12 är vi framme i Lund å då får Felix äntligen träffa sin pappa igen.. Just nu är det ända som kommer ur Felix mun att han ska åka tåg till sin pappa å farfar å farmor... Han längtar så!     Nere i skåne ska vi bara ta det lugnt eller iaf jag, Felix har sagt att han ska busa å gosa med pappafarfarfarmor... jag har sagt åt han att han inte får ropa på mig hela helgen för nu är det bara pappa som han ska ropa på..  Vi har övat så han vet va han ska göra!  =)

Sen på söndag bär det av upp till Berga en sväng för att sedan sätta sig på tåget igen på tisdagkväll å åka upp hem igen... 

Jag har tyvärr inga bilder att lägga upp eftersom jag sitter på jobbet + att jag inte har någon kamera!!  Så har ni en kamera till övers så tar jag tacksamt emot!!  =)


Ska försöka uppdatera lite när jag är i skåne!

See ya!!!


RSS 2.0